BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog


First time join benda2 macam nih... masih ada satu jam... ok, sempat lagi.. korang nak masuk?? ni cara2 nya -->

Tajuk : BEN ASHAARI & LYSSA SECRET : Antara dua blog .. Dan linkkan ke entri ini .
Jawap soalan ini.. Apakah persamaan yang korang boleh nampak di kedua dua blog ini ? BEN ASHAARI dan LYSSA SECRET
Berikan pendapat bagaimana nak majukan kedua dua blog ini.Sebarang komen ?
Siap ? Tu jee.. tak banyak kan ? Tinggalkan url entri korang di ruangan komen blog BEN ASHAARIdan juga blog LYSSA SECRET
Tutup , 8 malam ini , 30/10/2011
PERSAMAAN

persamaan? persamaan yang bolehtira nampak di kedua blogger terkenal ni ialah ,,, dua2
nye peramah.. betul x??? dua2 tak mau mengalah ;) hahhaa..

PENDAPAT???

luangkan lebih masa dengan blogger lain.. maybe??

SIAP!!! oke tak??



2 ulasan:

mursyid diey berkata...

jalan-jalan terjah blog dari blog ben ashaari..wee....tak sempat join...tapi nak masuk jugak..hehe,,,

http://dzuandiey.blogspot.com

IntaNBerliaN berkata...

salam kenal..

saya tak join segmen ni tapi saya tetap nak terjah & follow blog awak.. :-)

http://ihaveasweetsmile.blogspot.com