Freebies doodle cute (tanpa tudung)


\\Assalamualaikum// Annyeong Haseyo chingu(s). Korang ngah buat apa tuh? Oh yeke tak tanya pun ;p . tira ngah buat novel. aha... x caya?? x caya sudah, nama mu dollah/milah. pepandai je reka. ok, kalau korang x caye, bila dah siap nanti Tira tunjuk. Tajuknya Hanya Aku Dan Fesyen. Tapi yg ni baru buat.. Kalau korang sedar, ada dekat post yang dah lapok dalam blog ni, tira ada kasi tau yang tira buat novel. Tapi novel tu dah hilang entah ke mana tah, biarlah die.. Saper Peduli?? Dahlah panjang (eeh, tadi kata saper peduli). Oklah, korang nak freebies? sebenarnye ada banyak freebies yg tira buat cuma tira x listkan. Sorilah, tapi now tira akan listkan start daripada doodle nih.





X cute macam biasa lar

http://4.bp.blogspot.com/-gbcwqOM3FYg/TtX6TcVDiGI/AAAAAAAAAMo/pqNCKZzzLiQ/s320/doodle%2Bnew%2B1.png

Kalau nak boleh, takyh credit sebab tira tau kalau yg buruk2 macam ni tira punya ;p
bye.

Tiada ulasan: