Segmen : Aku Adalah Blogger

\\Assalamualaikum// 2day tira nak join satu segmen daripada \\NabilaMedan// .

(tekan untuk join)

First, jom tengok syarat2 nya..

--> Follow n like her blog *tiada paksaan

--> Buat entri dgn tajuk " Segmen : aku adalah blogger " ,

--> letak banner n link kan ke entri ni... and tulis ape yg korang
nak tulis. *ringkas-ringkas jerk

--> Tag 3 org rakan korang [kalau tak nak TAG pun takpe]

*kalau nak TAG pastikan diaowg tahu !

--> tinggalkan LINK ENTRI korang di bahagian komen :)

--> Tarikh Tutup 12/11/2011 *akan dipertimbangkan lagi :)
Tira nak tag tiga orang
tada....

--> Aliya
--> Fieyqa
--> Ainna

that's all! bye... ;)

15 ulasan:

Nabila Medan berkata...

Thank(s) coz sudi join segmen ni :)
senarai yg join suda dikeluarkan,jom bw sama-sama >.<

siti hidayah berkata...

Datang dari segmen yang sama. salam perkenalan ;)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

Mira Adzlia berkata...

slm...dtg dr segmen same...i follow :p

holaulala berkata...

hai! salam kenal=)

nurtiradluvers berkata...

Nabila : welkem ...
Dayah : :)
Mira : ok..
holaulala : hai!

missanonymous berkata...

hye !! Dari segment yg sama :D done follow u.. Sudi-sudilah komen n follow saya :D

http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

AishaMyra berkata...

Assalamualaikum .

Myra terjah sini dari segmen sama :) Dah follow u okeh yunk ^^

http://aishamyra.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

Selamat berkenalan :DD

alynfazlin berkata...

dr segmen nabila.. dtg jenguk sini. :)

Yusri Aldi berkata...

done following you,
follow me back here,
dari segmen yg sama.

http://yusrialdi.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

Saia Budax Lanun berkata...

Assalam, BW here.... hello i'm here watching u... huhuhu

Miss Nadya berkata...

Salam perkenalan dari nad..dari segmen yang sama..:)

new entry ::

Cash Out Says.My

Review Blog

FARAH berkata...

singgah dari segmen nie

http://melaluidetik2kehidupan.blogspot.com/

Eza Boom Boom :) berkata...

Hai awak….Eza lawat awak hari ni..Baru ada masa free nak blogwalking… Hope awak masih sudi nak kawan dengan Eza.. Nak kenal Eza? Jom jom jom! :D

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-aku-adalah-blogger.html

The Bandits berkata...

singgah dr segmen..:X..tq...jom singgah sy punye segmen lak >> http://ayienano.blogspot.com/2011/11/segmen-jiwa-kacau.html

lelakigua berkata...

singgah dari segmen sama...
http://lelakigua.blogspot.com/