Segmen --> Jom Tukar-Tukar link Jom!

INI ADALAH STICKY POST! SILA SCROLL KE BAWAH DAN TEKAN PAST

\\Assalamualaikum// Annyeong Haseyo chingu(s) ! Today rasa na buat Segmen, dulu da penah buat tapi ta dpat sambutan yg 'Hangat'.. Hope yang ni dalam lingkungan 8+++ .. tp kalau 50++ tape jugak huhu ==' ... na join ta? join lha yeh :)

comeykan?? comeylha...

http://4.bp.blogspot.com/-BOU_a-DAR0k/Ts-W35i_oaI/AAAAAAAAAMc/ak_98Vucy7Y/s320/segmen.gif

Nampak kan banner kat atas, Siapa kata tak comel, cuba tengok blakang ada siapa?? aha :)

Syarat2nya

--> Warganegara Malaysia

--> Beragama Islam :)

--> Ada blog, kalau ta de, sila sign up

Cara2 nya

-->Follow blog Tira (terpulang)

--> Buat Satu entry bertajuk Segmen --> Jom Tukar-Tukar link Jom!

--> Tempekkan banner kat atas ni dalam entry tersebut

--> tag sekurang-kurangnya 2 orang :)

--> Beritahu mereka yang anda tag di shoutbox mereka-mereka tuh ::))

--> Bagi Link dan Nickname anda di comment

Tarikh Tutup

30/11/2011 (akan diubah pada bila2 masa sahaja)

Itu sahaja :)

Join ek!!

p/s: Sesiapa yang bagi nickname dan link di shoutbox saya tidak akan dilayan.. sori =='

2 ulasan:

Fara Aina berkata...

Join!
http://lovepeaceyo.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-tukar-link-jom.html

Nur Irdina Mohd Shahrir berkata...

Saya join!!!

http://lightguidanceoflife.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-tukar-tukar-link-jom.html