Mini Contest: Gorgeous Girls Blogger


(tekan banner or sini kalau nak join gak!)


\\Assalamualaikum//Annyeong ♣! Today Tira nak cari2 lagi contest/ giveaway.. sebenarnya banyak, tapi ta berkenan #adoiyepun >.< . Ok, time tira cari uh, tira jumpa contest ni, tengok syarat2 nya, macam menarik je . so, tira na join!

K, jom tira ceritakan tentang tira

Nama sebenar tira Nur Athirah Sofea binti Mohmad Noh, orang Selangor (Selangor, peace yo! [Dato' Ac Mizal] ) Waha.. Ok, Tira famous, famous? maksud tira famous as Tira, bukan nye tira ni artis pon.. (But malam tadi tira mimpi tira jadi artis ==')! tira umur 10 thn, dan KECIK. tak caye add lah tira kat facebook 'Tira Kewcik' ... before that tinggi tira 139 [agaknya] berat? 25(waaa aku gemuk!)... Kampung tira dekat Durian Tunggal(Melaka), Kampung Raja Uda (Klang) :) Tira suka warna grey n purple n also red >.< ... Ok, tira suke berblogging and download2 software, Kat sekolah tira selalu lawan ngan Lim, lawan? bukan gusti2 tapi lawan ambik takhta no.1 wahahaha... (dgn suara yang agak besar). Tira nak jadi saintis.. but tira tengah buat novel tawu, tunggulah kemunculannya wahaha... Oklah , that's all :)

Kalau nak lebih sila tekan nav bar :)

Thx sebab dah baca >.<

2 ulasan:

Eyra Arezmie berkata...

yeyey! kite sebaye :D lahir 2001 eh? lau cenggitu samelah tite ;) but tinggi sy dh 150++ tak silap~ huhu^^ hey 25 tu ringan lah! sy ni sebaye ngan awok tpi berat 40 :3 fine sy lgi gemok tpi tadi timbang kurang 2kg :D ahahha!

nurtiradluvers berkata...

:) haha