SEGMEN | 5 Blog Lelaki Pilihan Saya !






\\Assalamualaikum// Today Tira nak join satu segmen dari Lyssa.. sememangnya tira suka join segmen yang dianjurkan oleh kak Lyssa... korang nak join? klik SINI .... SINILAH! Apalah korang ni.. but thx :) .

Cara2nya

  • 1. Buat satu entry yang bertajuk : " SEGMEN | 5 Blog Lelaki Pilihan Saya ! "

  • 2. Letak sekali banner dekat atas ni ye ?

  • 3. Apa yang perlu korang buat ? Nyatakan 5 blog lelaki yang memang korang tabik spring & suka , dan nyatakan kenapa korang suka blog diorang SECARA RINGKAS !

  • 4. Bila dah siap , tinggalkan link entry itu di ruangan komen .

  • p/s : Kalau tak de idea , bawah daripada 5 blog pun boleh :)



  • 5 blog lelaki pilihan tira:

  • FizGraphic - sebab blog dia banyak faedah... tira banyak belajar dari situ selain Lyssa Secret

  • Monkey Magic - sebab blog dia cantik, warnanya pun tenang je..

  • AyemRawi - sebab tira suka cara dia design blog, ada je idea diea nak design >.<

  • Ben Ashaari - sebab tira suka baca-baca entry dalam blog ni.

  • Wan Hazel- sebab dia memang menunjukkan ciri2 anak Malaysia sejati haha




  • okeylah, itu sahaja... bye..


    2 ulasan:

    AyuInsYiraH berkata...

    salam...ayu datang dari segmen sama...jooom singgah ke blog ayu...

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-lelaki-pilihan-saya.html

    :: Cik Nur :: berkata...

    salam...dari segmen yang sama..
    singgah sini dan follow..
    jemputlah singgah belog saya..

    ^__^