SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret


Comel kan?

\\Assalamualaikum// today tira rasa bosan, so tira pegi lah blog kak Lyssa n cari Senarai peserta segmen yang lepas2 tuh.. yela.. nak follow diaorg.. But lepastuh Tira nampak Segmen nih, so tira nak join lah.. yelah.. Kak Lyssa kan dah lame x buat segmen... Jom Start!

Ni syarat2nya okeyh

1. Buat satu entry yang bertajuk " SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret "

2. Letak Banner di atas ini , dalam entry tersebut .

3. Wajib LIKE FANPAGE FACEBOOK Lyssa .

4. Di dalam entry tersebut , Lyssa nak korang berikan pendapat korang mengenai blog Lyssa.

5. Pada sesiapa yang join , korang WAJIB komen balik entry bloggers yang join segmen ini .

6. Link Entry tersebut hendaklah dihantar ke comment entry INI
Ok, Tira dah lama dah like fanpage Lyssa... kan Tira selalu bukak fb.. nak add Lyssa punye 1st fb x boley, add je lah 2nd fb lyssa n like page Lyssa :))

Pendapat Tira..

--> Blog Lyssa cute..

--> Kak Lyssa banyak bg tutorial yang menarik dan dari situlah Tira cuba jinak2 kan diri Tira dengan kod sendiri :D

Tarikh tutup

1 December 2011 at 6 o'clock

30 ulasan:

masz86 berkata...

Membalas singgahan dr segmen yg sama...

Niena Sofea berkata...

same segment .. nice blog !

sudah follow kamoo .. =)

sila follow & komen di blog niena ye ..

http://nienasofea.blogspot.com ..

thnxs .. =)

Mat Stylo berkata...

datang serang balik..:) hepy blogging

LaLa berkata...

singgah sini, dari segmen yg sama =D

❥ sii eve ! ❥ berkata...

snggah japp . n fll0w .
dri segmen yg sma .

Wan Nurul Zur Ain Bt Wan Din berkata...

dtg dr segmen yang sme

http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Nabila Medan berkata...

dari segmen kak Lyssa jugak!

http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

single M | double S berkata...

singgah dari blog kak Lyssa !

http://t-kyumin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

syaMomoiro berkata...

dari segmen yang sama :)

http://luvmomoiro.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html#comment-form

Nur Irdina Mohd Shahrir berkata...

Marilah visit dari segmen yg sama...

http://lightguidanceoflife.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Marina berkata...

akak datang terjah sini dari segmen lyssa... :-)

http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

wanie wonek berkata...

hye. singgah dari segmen yang sama. done follow u k. jom singgah blog saya pulak kalau sudi.

peace (^_^)

AinaHusna berkata...

Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

~Jue Aziz~ berkata...

terjah dari segment lyssa...jom terjah blog saye balik..4low u...hit me bck ya

daniel berkata...

datang dari segment yg sama ..
sudah follow .. =)
nice blog ..
follow me back ..
http://daniel-happyalways.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

budakepoh berkata...

singgah sini dari segmen yg sama,jgn lupa terjah Ain punya blog jugak:D

http://budakepoh.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Bella Roast Almond berkata...

dari segmen yg sama..:)

Cik Eykaa berkata...

eykaa follow awk dr segmen yg same :)

sue blog berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
NadyaBubble berkata...

salam kenal :)

from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

ieqah zulina berkata...

dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Ida Firdausi berkata...

Join segmen yg sama....salam perkenalan...

farra berkata...

fara dtg dr segmen yg sama
dah follow

http://hakmilikfara.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

❤ fiQah Bambam's ❤ berkata...

dari segmen y sama . jum singgah jgk ea :) jgn lupa follow sekali :)

http://sibudakhijau.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Cik Rose Cute berkata...

singgah sini, dari segmen yg sama =D

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Arol Mubin berkata...

Arol Mubin datang terjah blog ini. Salam perkenalan! :D

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

nano cadbury berkata...

nana datang dari segmen yang sama .
sggah & follow
jum sggah blog nana pulak :)
http://awananocadbury.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Nisha Shaheera berkata...

Dari segmen yang sama. Visit mine :)

http://nishadiary.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

Eyda ♥ berkata...

dari segmen yg sama :)

http://miss-candy-nby.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

bebyhani berkata...

balas kunjungan ..dari segmen yg sma..done follow u cutie <3