1st GiveAway Lily Butterfly by Miss Wandalaara


\\Assalamualaikum// Annyeong Haseyo chingu(s). Today Tira nak join giveaway dari Miss Wandalaraa. Korang pun join lah eh.. hadiahnya menarik tawu! join au.. tak bestlah kalau tira je yang join..

jom tengok syarat2nya!

  • Buat entri bertajuk 1st GiveAway Lily Butterfly by Miss Wandalaara.
  • Masukkan Banner diatas dalam entri anda.
  • Follow Blog lily atau masuk blog lily dalam bloglist anda untuk update terkini.
  • Like PAGE lily untuk update terkini. (lily akan sentiasa update dalam page sebab facebook lily sudah fulled)
  • Tagkan pada 3 orang rakan blog anda dan beritahu mereka tentang giveaway ini. (nak tag lebih-lebih lagi bagus bertambah meriah lagi - . ^)
  • Pemilihan akan diundi oleh Random org.
  • Lima pemenang akan menjadi pilihan lily. Mungkin akan bertambah jika sambutan baik.
  • Terima kasih kerana join lily. Enjoy it.


GIVEAWAY AKAN BERLANGSUNG DARI 8 DISEMBER 2011 HINGGA 8 JANUARY 2012

Kalau nak tengok hadiahnya klik sini ..


Tira nak tag...

Nisrin
Gee
Nurrul

2 ulasan:

Cik Gee berkata...

masyeh tag gee... gee baru perasan.. hehe.... gud luck taw. <3

nurtiradluvers berkata...

ok.. thanks kay!