Kesian Adik Tira...


\\Assalamualaikum// Annyeong Haseyo chingu(s). First sekali Tira nak korang tengok doodle kat atas ni. Kenapa dengan doodle tuh? Oh, doodle tuh ialah hasil tangan adik tira yang Balqis tuh :) Apa kene mengenanya doodle tuh dekat tajuk entry ni? Ouh oke,Tira nak cerita kan tentang adik tira yang mukanya ala-ala arab >.< . Kesian tau die,, die ada penyakit asma.. Tira dah xde.. Penyakit tuh dah adasejak kecik lagi.. dia ikut nenek tira yang sebelah ibu. Hari jadi adik saya ngan nenek saya pun sama ==' . kalau kita org sekeluarga pergi restoran, kita org order air sejuk, Balqis tengok aje. dia ta boleh minum air sejuk. diaboleh minum air suam je... Bila fikir2 balik, sian dye.. Ibu ngan ayah tira cuba nak ubatkan dye, tapi ta sembuh.. Tapi Alhamdulillah sejak ibu beli produk SS, dia dah oke sikit :) . Produk SS tu ade bagi cara nak sembuhkan penyakit asma... Adik saya tuh baru 6 tahun.. diapernah masuk ICU dekat Sime Darby Subang Jaya..kene enjet.... ary tuh masa dia dekat hospital tengok tangan dia kene pasang span lagi.. tapikan, kadang2 tira pun teringin nak masuk hospital.. tapi ta nak kene enjet.. hha.. oklah itu saja..harap korang faham apa yang tira nak sampaikan ni :).

Tetiba pulak nak cerita pasal adik tira #_@

2 ulasan:

Cik Gee berkata...

kita sama2 doakan kesihatan adik tira ya. semoga dirinya sembuh dan mampu mencapai kenikmatan spt tira dan kita semua... amin... :)

nurtiradluvers berkata...

terima kasih.. amin...