Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff


INI ADALAH STICKY POST. ENTRY LAIN SILA SCROLL KE BAWAH ;)
http://1.bp.blogspot.com/-zQMmNTuXVdQ/TskNVq-yMLI/AAAAAAAAAgU/aP720lhoFq4/s1600/GA.png
\\Assalamualaikum//Annyeong Haseyo chingu(s). Today rasa nak join GA dari dua cik yang comel-comel belaka (bukan membodek ye). Korang pon nak join? jom tengok syarat2 nya..


  • 1. Wajib Follow Blog Aida Shafiena dan Fasihah Latiff
  • 2. A Malaysian blogger only
  • 3. Jika peserta kurang dari 15 blog maka terbatal lah GA ini.
  • 4. Buat title entry yang bertajuk Giveaway by Aida Shafiena and Fasihah Latiff
  • 5. Tempekkan banner ni kat blog korang and linkkan ke blog Aida atau Fasihah
  • 6. Tag dua orang atau pun lebih. Jangan kurang dari dua okay and pastikan orang yang korang tag tu dia tahu dia kena tag.
  • 7. Like fanpage ATAU follow blog sponsor
  • 8. Masukkan link entry GA anda tu ke dalam ruangan comment Fasihah ATAUAida (jika dari blog Aida sila masukkan dalam ruangan comment blog Aida, jika dari blog Fasihah sila masukkan dalam ruangan comment Fasihah)
  • OK, kalau nak tengok hadiah2 nye pulak sila pergi ke blog mereka2 tuh :).

  • Tira dah follow blog kamu berdua. Kalau tira tipu Allah yang tawu :) .
  • Tira memang blogger Malaysia. 'Nur Athirah Sofea binti Mohmad Noh'. Get that?
  • Tira yakin peserta akan melebihi 15 orang ;) .
  • Title entry ni 100% betul.
  • Sudah tempek dan link :) Kalau na join sila tekan banner ok ;)
  • Tag ada dihujung entry ini.
  • Sudah follow ;) n like fanpage
  • Lepas ni Tira masukkan >.<
Mangsa Tag ;)

Korang jom lah join, hadiah2 nya pon lumayan tau . Sila pergi ke blog beliau. blog dan fanpage sponsor ada dekat bawah sekali entry beliau. Bye :)

Tiada ulasan: